Kezdőlap >  Szállítás és Garancia

Szállítás és Garancia

Kínálunk ügyfeleinknek egy gyors feldolgozás és szállítási boldog vásárlás. International International Express Air Express, DHL, TNT. A szállítási idő az úti céltól függ.
A megszokott módon megrendelését a befizetés kézhezvételét követő 1-3 munkanapon belül elküldjük. Minden csomagnak részt kell vennie A fizetés beérkezésekor e-mailen keresztül nyomon követési számot kap.

Rendelések (12-24 órán belül)
Megrendelések beérkezése után kérjük, ellenőrizze az e-mail címét, hogy megrendelés megerősítést kapjon! A vállalat elküldi Önnek egy rendelés visszaigazoló e-mailt. Ez 7-9 munkanapot igényel, hogy az ajtóhoz érkezzen. Ezenkívül két napra lesz szükségünk, a rendelés feldolgozása és szállítása. 24-48 órán belül küldünk egy csomagszámot, amikor megkapja a rendelését.

Megrendelés lemondása (6-8 óra alatt)
A megrendelés törlését a megrendelés elküldése előtt meg kell kérni. Mivel a megrendelést követő 6-8 órán belül a lehető leggyorsabban foglalkozunk, minden megrendelést rendeltünk el, ezért nem tudjuk megszüntetni a megrendelést, miután elhelyeztük. Remélem, ezt a kulcsfontosságú pontot megértheted. A megrendelés elküldése után a visszaváltási politika szerint a kérelmet töröltnek kell tekinteni. Ha el szeretné törölni a megrendelést a hajó előtt, akkor a kifizetett jutalékokat 8% összeggel fizetjük.

Visszatérés (a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül)
Csak akkor fogadjuk el a következő három okot.
1. Rossz méret
2. A hibás szállítmányok
Vissza